Tømrer

Tage

Vi kan f.eks. reparere eller udskifte dit nuværende tag.

Skal du have nyt tag, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af alle typer tage og rådgiver herom – uanset hvilken tagbeklædning du ønsker, herunder også Cembrit, tegl og tagpap (der ikke har noget som helst med pap at gøre). Måske du også skal have efterisoleret taget/loftet i samme omgang?
Tim Haigh
Tegltag
Læs mere
Martin og hans mandskab lagde nyt tegltag på vores traditionelle danske sommerhus i begyndelsen af ​​2023. Vi udarbejdede en arbejdsbeskrivelse, og den holdt de sig nøje til. De var proaktive med at foreslå alternativer/forbedringer og tage fat på udfordringer, der opstod undervejs. Projektet blev gennemført til tidsplan og til budget. Martin var imødekommende, praktisk og professionel. Han så også ud til at tage sig godt af sit mandskab, respektere deres ekspertise og sikre, at de arbejdede på en sikker måde. Clemens Byg er en af ​​de få byggeentreprenører, som jeg ville bruge igen.
Kim Kofoed
Skorsten, vindskeder, rækværk, malet, udskiftet vinduer
Læs mere
Clemens Byg har renoveret skorsten, udskiftet vindskeder, rækværk omkring veranda, malet verandagulv og senest udskiftet vinduer på mit hus i Tejn. Alle arbejder er udført til min fulde tilfredshed og med god kommunikation under hele processen. Jeg vil derfor gerne give Martin og hans folk mine bedste anbefalinger.

Døre og vinduer

Vi kan f.eks. reparere eller udskifte dine nuværende døre og vinduer.

Vi leverer og monterer danske kvalitetsvinduer og -døre fra nøje udvalgte leverandører. Vi sørger naturligvis for at rydde op og tage de gamle vinduer eller døre med os, så du blot skal nyde det smukke resultat.

Trapper

Vi kan f.eks. reparere eller udskifte din nuværende trappe.

Principielt skaber en trappe “blot” forbindelse mellem to etager, men det kan gøres på mange måder. Trappen skal ikke alene være bæredygtig og stabil – den skal desuden passe ind i omgivelserne.
Anni Fahlgren
Trappe, balkon, badeværelse, gulv
Læs mere
Clemens Byg har udført mange arbejder i vores hus, og til vores fulde tilfredshed. De har bl.a. lavet indendørs trappe, balkon rundt om halvdelen af huset, badeværelse, lagt gulve på første salen mv. Og de tænker altid på og finder en god løsning til gavn for kunderne. Så hermed vores varmeste anbefalinger.

Terrasser

Vi kan f.eks. reparere eller lave en ny flot terrasse.

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, er terrassen som regel det bedste rum i boligen. Der er uendelige muligheder for at bygge terrasser, og vi rådgiver og vejleder i dette.

Gulve

Vi kan f.eks. reparere eller udskifte dit nuværende gulv.

Vi ligger alle former for massive gulve, lamel gulve og laminat gulve.

Garager, carporte o.lign.

Vi kan f.eks. reparere eller opsætte nyt.

Vi opfører havehuse, redskabs rum, carporte og bjælkehytter.

Køkkener

Vi kan f.eks. reparere eller opsætte et nyt flot køkken.

Er køkkenet blevet lidt slidt. Vi hjælper med at fjerne det gamle og sætte et nyt op.

Sommerhus

Vi kan vedligeholde og holde opsyn med dit sommerhus.

Skal tagrende skiftes, er døre blevet beskadiget, eller er der behov for en ny og større terrasse.

Opstår der en skade under udlejning der skal ud bedres straks, er vi klar.

Vi kan også tilbyde at holde opsyn med huset, hvis der er behov for det.