Vi kan bygge eller reparere din garage eller carport

Clemens byg i Nexø reparerer og opfører garager og carporte
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Ny garage eller carport?

Drømmer du om at give din bil et tag over hovedet? Hos Clemens Byg på Bornholm bygger vi garager og carporte, der passer til husets design.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger alt efter, hvad dine ønsker er. Det vigtigste for os er at, at din garage eller carport bliver af en kvalitet og et udseende, du bliver glad for hele livet.

Vi er eksperter i at gøre drømme til virkelighed og har over 20 års erfaring i byggebranchen, så når du vælger vores håndværkerteam, er din byggeopgave altid i trygge hænder.

Vi tager os af alle aspekter af byggeprojektet fra start til slut, så forløbet bliver så nemt for dig som muligt. Vi holder dig opdateret gennem hele processen, fra den første idé, til du står og beundrer din nybyggede garage eller carport.

Skal din garage eller carport renoveres?

Hvis du har en gammel garage eller carport, som trænger til en kærlig hånd, klarer vi det hurtigt og effektivt til en fornuftig pris. Vi værdsætter ægte håndværk, og har den nødvendige viden og erfaring, der skal til for at sikre, at din garage eller carport kommer til at se lækker ud igen og bliver af en kvalitet, hvor den holder mange år endnu. Sammen afklarer vi dine behov, så det endelige resultat bliver som du ønsker det. Vi har både kunder i Nexø, Rønne, Hasle, Åkirkeby samt resten af Bornholm. Du kan derfor være sikker på, at dit byggeprojekt er i trygge hænder hos Clemens byg.

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.