Maler

Træterrasse

Som maler på Bornholm giver vi også gerne din træterrasse en olie behandling. Man må aldrig male sin træterrasse, der skal altid anvendes olie, vi bruger udelukkende Special træolie fra Promal til træterrasser.

Facade

Er det facaden der skaller eller træt i farven, renser og maler vi også det. Som maler på Bornholm kalker vi også gerne. Sigma har flere løsninger inden for facade maling. Fra den traditionelle olieemulsion til det sidst nye Hydro Topcoat.

Indendørs

Indvendig er vi klar til at spartle og male. Vi maler gulve med Promal gulvmaling eller Sigma Torno. Sigma Torno er vandbaseret og kommer i glans 30 og 60. Sigma Torno kan også anvendes som radiator maling.

Hos Clemens Byg kan vi hjælpe dig, hvis du mangler en maler på Bornholm. Vi kommer på hele øen.

Skal du have malet dit nye plankeværk eller trænger det gamle til at blive opfrisket, så er vi klar.

Vi afrenser grunder og maler i lige den farve du ønsker. Vi har mulighed for at male med Sigma Aqua topcoat som er en vandbaseret heldækkende træbeskyttelse. Vi har også Promal heldækkende træbeskyttelse som er baseret på linolie. Dette er rigtig godt til ældre træ.

AnneMette Madsen
AnneMette Madsen
Læs mere
Vi kan varmt anbefale Clemens Byg. Der er sans for detaljen og de er grundige og nemme at kommunikere med. Vi vender helt klart tilbage, når vi skal have malet noget i sommerhuset næste gang.