Få et nyt tag på din bygning
eller renover det nuværende

Clemens byg i Nexø udskifter og reparerer tage
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Undertaget med lægter

Ønsker du at udskifte dit tag?

Et nyt tag er en stor beslutning, der dog på sigt kan være en rigtig god investering. Der er nemlig flere fordele ved at få et nyt tag. Du kan blandt andet forbedre indeklimaet, optimere varmeforbruget og øge din boligs værdi.

Hos os får du professionel assistance, uanset hvilken type tag du foretrækker. Vi er specialister i udskiftning og reparation af alle former for tagbeklædning og tilbyder rådgivning til at vælge den bedste tagløsning til dit hjem.

Vi hjælper med alt fra store til små tagprojekter og sørger altid for at overholde den aftalte tidsplan.

Er du usikker på om dit tag blot skal renoveres?

Er du i tvivl, om dit tag skal renoveres eller udskiftes? Det hjælper vi dig gerne med at vurdere. Det er nemlig ikke altid, at en fuld udskiftning er nødvendig.

Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit tag fra ende til anden, så vi kan vurdere tagets tilstand og opdage eventuelle småskader, som ofte er en god idé at få repareret for forhindre, at de ikke udvikler sig til større problemer.

Vores mål er at sikre, at dit tag er i god stand og kan beskytte din bolig effektivt mod vejr og vind. Sammen finder vi den optimale løsning til en fornuftig pris.

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.