Skal vi hjælpe dig med at gøre din køkkendrøm til virkelighed?

Clemens byg i Nexø reparerer og monterer
køkkener for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Montering af nyt køkken?

Vi tilpasser dit køkken til dine behov, samtidig med at vi har blik for husets helhed, funktioner og arkitektur. Vi hjælper dig også gerne med at fjerne dit gamle køkken.

Vi samler på glade kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du er tilfreds under hele forløbet. Med vores store erfaring og håndværksmæssige ekspertise sørger vi for, at dit køkken bliver opsat fejlfrit og effektivt. Vi rydder naturligvis altid pænt op efter os, inden vi går, så hele processen bliver så nem og enkel for dig som muligt. Vi tilbyder køkkenmontering og reparation over hele Bornholm og har kunder i både Rønne, Aakirkeby, Nexø, Svaneke og mange andre områder på øen.

Trænger dit køkken til at blive repareret eller opfrisket?

Clemens Byg klarer alt inden for reparation og renovering af dit køkken.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Reparation og udskiftning af løse hængsler samt greb
  • Reparation, udskiftning og justering af skabslåger og skuffefronter
  • Reparation og montering af bordplader


Uanset opgaven sørger vi for, at dit køkken forbliver funktionelt og indbydende. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en simpel reparation kan løse problemet eller hvordan vi kan få dit ældre køkken til at fremstå som nyt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.