Sokkel og fundament

Clemens Byg i Nexø reparerer sokler og fundamenter
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Professionel og kompetent rådgivning

Hos os får du professionel og kompetent hjælp til alle former for fundament- og sokkelarbejde. Vi er eksperter i både nyetablering og reparation af fundamenter, og vi tilbyder også rådgivning, så du kan træffe det bedste valg til dit byggeprojekt. Uanset om det er små reparationer eller større opgaver, sørger vi for at udføre arbejdet effektivt, til tiden og til en konkurrencedygtig pris.

Skal du have støbt eller repareret din sokkel eller fundament?

Fundamentet er afgørende for et stabilt og holdbart hus. Det er det, som støtter hele husets konstruktion og beskytter mod vand- og fugtskader. Samtidig hjælper det med at isolere og holde varmen inde i hjemmet. Det er derfor afgørende, at fundamentet laves korrekt fra begyndelsen og vedligeholdes løbende, så du undgår potentielle skader og dyre regninger senere hen.

Reparation af skader på din boligs sokkel eller fundament

Hvis du opdager skader på soklen eller fundamentet på dit hus, er det næsten altid fornuftigt med hurtig reparation af en professionel murer. Uanset om det er mindre revner eller omfattende skader, kan vi tilbyde professionelle løsninger, der holder mange år fremover. Bor du i Nexø, Rønne eller et helt andet sted på Bornholm kommer vi gerne forbi og vurderer tilstanden på skaderne, så du kan få et attraktivt tilbud.

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.