Trænger dit gulv til at blive repareret, eller drømmer du om et helt nyt gulv?

Clemens Byg i Nexø reparerer og udskifter gulve
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Er gulvet i dagligstuen ved at være slidt? Har dit soveværelse brug for et nyt lyst gulv, der matcher indretningen? 
Eller er du i gang med en omfattende renovering af hele boligen? Uanset hvilken situation du står overfor, er Clemens Byg klar til at hjælpe dig.

Nyt gulv?

Hos Clemens Byg i Nexø på Bornholm er vi eksperter i både at lægge, men også at reparere og forny gulve. Vi tilbyder en bred vifte af gulvløsninger, der passer til dine behov og præferencer.

Vi samler på glade kunder og inddrager dig naturligvis i hele forløbet, så vi sikrer os, at du får det resultat, du drømmer om. Vores tømrer har gulvarbejdet i blodet og vi behandler derfor dit gulv med faglig stolthed.

Hvis du er usikker på, om dit gulv bør skiftes, kommer vores gulvmænd gerne en tur forbi og kigger på det. De kan nemlig hurtigt vurdere, om du kan nøjes med gulvafslibning, eller om gulvet skal skiftes.

Er dit gulv blevet skadet?

Gulvskader kan opstå af flere forskellige årsager. Det kan både være fra daglig slitage til skader fra møbler eller uheld.

Vores erfarne håndværker team har set det meste og er derfor rustet til at løse langt de fleste typer gulvreparationer, så dit gulv igen kan fremstå som nyt.

Hos Clemens Byg har vi mere end 20 års erfaring med professionelt gulvarbejde for private og erhverv. Vi har både kunder i Nexø, Rønne, Hasle, Åkirkeby samt resten af Bornholm. Du kan derfor være sikker på, at dit gulv er i trygge hænder hos Clemens Byg.

Vi kan f.eks. hjælpe med (ikke udtømmende liste)

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.