Vi kan bygge dig en ny terrasse
eller reparere/forny din nuværende

Clemens Byg i Nexø bygger, fornyer og reparerer terrasser
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Ny terrasse?

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, er terrassen typisk det bedste rum i boligen. Der er uendelige muligheder for terrassebyggeri, og vi står klar til at inspirere og rådgive dig igennem hele processen.

“For os er det vigtigste, at din terrasse afspejler din personlige stil og drømme. 

Vi kan inspirere og rådgive dig

Vi hjælper dig også gerne med at få et overblik over de forskellige muligheder, så det bliver nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning. Det kan være, at du har spørgsmål omkring materialer, størrelse, vedligeholdelse eller noget helt fjerde – vi står klar til at rådgive dig.

Trænger din terrasse til at blive frisket op?

Hos Clemens Byg hjælper vi også med professionel reparation og fornyelse af din nuværende terrasse. Vores håndværkerteam står klar til at håndtere alt fra udskiftning af slidte belægninger og reparation af underliggende strukturer til opfriskning af terrassens overflade og tilføjelse af moderne detaljer. Vi giver dig kompetent rådgivning, så vi sikrer os, at resultatet bliver i top og til en fornuftig pris.

Hvorfor vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.