Udskiftning eller reparation af døre

Clemens Byg i Nexø udskifter og reparerer døre
for private og erhvervskunder på hele Bornholm.

Få udskiftet eller repareret dine døre

Er dine døre blevet utætte eller slidte?

Hos Clemens Byg i Nexø på Bornholm tilbyder vi professionel udskiftning og reparation af alle slags døre – både ude og inde.

Skal en eller flere døre udskiftes?

Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilket materiale dørene skal være fremstillet af, hvor store de nye døre skal være eller noget helt tredje. Vi sikrer, at alt udføres korrekt og efter dine ønsker, så du får lige præcis det resultat, du drømmer om. Derudover sørger vi naturligvis også for oprydning og bortskaffelse af dine gamle døre, hvilket gør processen nem og enkel for dig.

Skal din dør repareres?

Vi reparerer også døre, som er blevet beskadiget eller som har fået skavanker med for eksempel løse hængsler eller nedslidte dørtrin. 

Hvorfor skal du vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.