Byg nyt sommerhus på Bornholm
eller renover dit nuværende

Drømmer du om at bygge et sommerhus på Bornholm?

Hos Clemens Byg i Nexø er vi specialister i sommerhuse

Vores erfarne håndværkerteam er eksperter i at bygge sommerhuse og arbejder tæt sammen med vores dig for at sikre, at du får præcis det sommerhus, du drømmer om.

” Det vigtigste for os er at, at dit sommerhus bliver nøjagtig, som du vil have det og af en kvalitet, der holder hele livet.

Vi tilpasser os din sommerhusdrøm

Uanset om du ønsker et klassisk træsommerhus eller en moderne feriebolig, tilpasser vi vores løsninger til dine specifikke behov og præferencer.

Vi kan stå for hele processen eller dele af den

Vi tager os gerne af alle aspekter af byggeprocessen fra start til slut, hvis du ønsker det, for at sikre dig en gnidningsfri og nem byggeoplevelse for dig.

Vi sørger for, at du er med hele vejen, så resultatet bliver som du ønsker

Vi holder dig ajour gennem hele processen, fra den første idé til du står med nøglen i hånden til dit nybyggende sommerhus, så du er sikker på, at hver kvadratmeter bliver som ønsket.

Skal vi vedligeholde, renovere eller udbygge dit sommerhus?

Vi hjælper dig med alt fra mindre reparationer til større renoveringsprojekter samt tilbygninger. Måske skal tagrenden eller døren udskiftes, eller måske drømmer I om en ny og større terrasse eller hvad med nogle ekstra kvadratmeter? – Uanset opgaven står vi klar til at sikre, at dit sommerhus forbliver sikkert, funktionelt og indbydende.

Hvorfor vælge Clemens Byg?

Vi er et trygt håndværkerfirma med grundige fagfolk, der lægger en ære i det gode håndværk. Vi holder til i Nexø, men vi hopper dagligt i bilen og hjælper kunder på hele Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 53 71 70 eller mail@clemensbyg.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.