Tømrer

NYT TAG

Skal du have nyt tag, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder udskiftning af alle typer tage og rådgiver herom – uanset hvilken tagbeklædning du ønsker, herunder også Cembrit, tegl og tagpap (der ikke har noget som helst med pap at gøre). Måske du også skal have efterisoleret taget/loftet i samme omgang?

DØRE OG VINDUER

Vi leverer og monterer danske kvalitetsvinduer og -døre fra nøje udvalgte leverandører. Vi sørger naturligvis for at rydde op og tage de gamle vinduer eller døre med os, så du skal blot skal nyde det smukke resultat.

TERRASSER

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, er terrassen som regel det bedste rum i boligen. Der er uendelige muligheder for at bygge terrasser, og vi rådgiver og vejleder i dette.

TRAPPER

Principielt skaber en trappe “blot” forbindelse mellem to etager, men det kan gøres på mange måder. Trappen skal ikke alene være bæredygtig og stabil – den skal desuden passe ind i omgivelserne.

Du får et udførligt tilbud, ofte med tegninger af det aftalte projekt. Dette gør at vi kan afstemme forventningerne fra start, og derved levere den helt rigtige løsning til dig.

Vi er her for dig

Alle typer opgaver

Vi udfører alle typer opgaver. Store som små. Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Tømrermester

Hos os tages dialogen direkte med tømrermesteren for mest mulig erfaring og rådgivning til dig.

Professionelt overblik

Vi giver dig det store overblik, og på større projekter bliver det tegnet så du kan se det inden vi går i gang

Levering til tiden

Vi sætter en ære i at levere vores udførte arbejde til tiden. Det samme gælder prisen. Os kan du stole på.

Få et uforpligtende tilbud

  Mangler du en tømrer på Bornholm så er vi klar – vi arbejder på hele øen!

  Nyt tag

  Skal taget skiftes? Så kan du kontakte Clemens Byg om den rigtige løsning og tilbud. Vi giver ideer til hvilket udtryk du ønsker til dit hus, hvis du skal have et nyt tag. Vi er specialiseret indenfor klassisk tegltag. Det stilrene tagpap eller eternit tag med bølge eller som skiffer tag. Der er mange muligheder at vælge mellem og Clemens Byg vil gerne hjælpe dig sikkert og billigt på vej. Vi kender reglerne for de Bornholmske byområder og tager forbehold for de byområder der kun må lægges røde vingestens tegl.

  Ekstra plads

  Er drømmen en vinterhavestue, eller skal loftrummet udnyttes bedre, er der brug for et ekstra børneværelse, behovene kan være mange. kontakt os og vi kommer med et forslag.

  Sommerhus

  Som tømre på Bornholm, arbejder vi også med at vedligeholde sommerhuse. Skal tagrende skiftes, er døre blevet beskadiget, eller er der behov for en ny og større terrasse. Kravene til sommerhuset er mange og vi hjælper gerne med at vedligeholde det for dig. Opstår der en skade under udlejning der skal ud bedres straks, er vi klar. Vi kan også tilbyde at holde opsyn med huset, hvis der er behov for det.

  Vinduer og Døre

  Der kan være mange penge at spare på at have nye og energi rigtige døre og vinduer. Som tømre på Bornholm, kommer vi gerne ud og måler op til nye døre og vinduer. Vi kan leverer døre og vinduer i træ, træ/alu og plast. Døre og vinduer er også en vigtig del af huset udtryk.

  Gulve

  Vi ligger alle former for massive gulve, lamel gulve og laminat gulve. Der findes mange løsninger, massive gulve og lamel gulve vil på et tidspunkt kræve vedligeholdes hvor imod et laminat gulv er vedligeholdes fri, da det har en hård plast overflade, omvendt er der heller ikke meget at gøre hvis først overfladen er gået i stykker, da er der flere muligheder  for reparationer og vedligehold på massive og lamel gulve.

  Hytter

  Vi opføre havehuse, redskabs rum, carporte eller bjælkehytter. Vores leverandør af bjælkehytter kan tilpasse den lige efter dit ønske, få inspiration i kataloget eller kontakt os for et besøg.

  Se kataloget (Klik på foto)

  TELEFON

  +45 22 53 71 70

  ADDRESSE

  Kannikegårdsvej 34, 3730 Nexø

  EMAIL

  mail@clemensbyg.dk