• Ring i dag 22537170
  • mail@clemensbyg.dk

Tømrer på Bornholm

Mangler du en tømre på Bornholm så er vi klar – vi arbejder på hele øen!

 

Nyt tag

Skal taget skiftes? Så kan du kontakte Clemens Byg om den rigtige løsning og tilbud. Vi giver ideer til hvilket udtryk du ønsker til dit hus, hvis du skal have et nyt tag. Vi er specialiseret indenfor klassisk tegltag. Det stilrene tagpap eller eternit tag med bølge eller som skiffer tag. Der er mange muligheder at vælge mellem og Clemens Byg vil gerne hjælpe dig sikkert og billigt på vej. Vi kender reglerne for de Bornholmske byområder og tager forbehold for de byområder der kun må lægges røde vingestens tegl.

 

Ekstra plads

Er drømmen en vinterhavestue, eller skal loftrummet udnyttes bedre, er der brug for et ekstra børneværelse, behovene kan være mange. kontakt os og vi kommer med et forslag.

Sommerhus

Som tømre på Bornholm, arbejder vi også med at vedligeholde sommerhuse. Skal tagrende skiftes, er døre blevet beskadiget, eller er der behov for en ny og større terrasse. Kravene til sommerhuset er mange og vi hjælper gerne med at vedligeholde det for dig. Opstår der en skade under udlejning der skal ud bedres straks, er vi klar. Vi kan også tilbyde at holde opsyn med huset, hvis der er behov for det.

 

Vinduer og Døre

Der kan være mange penge at spare på at have nye og energi rigtige døre og vinduer. Som tømre på Bornholm, kommer vi gerne ud og måler op til nye døre og vinduer. Vi kan leverer døre og vinduer i træ, træ/alu og plast. Døre og vinduer er også en vigtig del af huset udtryk.

 

Gulve

Vi ligger alle former for massive gulve, lamel gulve og laminat gulve. Der findes mange løsninger, massive gulve og lamel gulve vil på et tidspunkt kræve vedligeholdes hvor imod et laminat gulv er vedligeholdes fri, da det har en hård plast overflade, omvendt er der heller ikke meget at gøre hvis først overfladen er gået i stykker, da er der flere muligheder  for reparationer og vedligehold på massive og lamel gulve.

Hytter

Vi opføre havehuse, redskabs rum, carporte eller bjælkehytter. Vores leverandør af bjælkehytter kan tilpasse den lige efter dit ønske, få inspiration i kataloget eller kontakt os for et besøg.

JBC Bjælkehytter