• Ring i dag (+45)22537170
  • mail@clemensbyg.dk

Maler på Bornholm

Mangler du en maler på Bornholm?

Hos Clemens Byg kan vi hjælpe dig hvis du mangler en maler på Bornholm. Vi kommer på hele øen. Står du og mangler en maler på Bornholm til at male dit nye plankeværk eller trænger det gamle til at blive opfrisket, så er vi klar. Vi afrenser grunder og maler i lige den farve du ønsker. Vi har mulighed for at male med Sigma Aqua topcoat  som er en vandbaseret heldækkende træbeskyttelse. Vi har også Promal heldækkende træbeskyttelse som er baseret på linolie. Dette er et rigtig godt til ældre træ.

 

Træterrasse

Som maler på Bornholm giver vi også gerne din træterrasse en olie behandling. Man må aldrig male sin træterrasse, der skal altid anvendes olie, vi bruger udelukkende Special  træolie fra Promal til træterrasser.

 

Facade

Er det facaden der skaller eller træt i farven, renser og maler vi også det. Som maler på Bornholm kalker vi også gerne. Sigma har flere løsninger inden for facade maling. Fra den traditionelle olieemulsion til det sidst nye Hydro Topcoat.

 

Indendørs

Indvendig er vi klar til at spartle og male. Vi maler gulve med Promal gulvmaling eller Sigma Torno, Sigma Torno er vandbaseret og kommer i glans 30 og 60. Sigma Torno kan også anvendes som radiator maling.

Som maler på Bornholm maler vi døre og paneler med Promal Akryl eller Sigma Contour Aqua Pu, Contour er en letflydende panel maling som giver en flot glat overflade og som er afvisende over for fedt og ridser. Contour kommer i 3 glansgrader 30-60 og 90.

Vi bruger Promal vægmaling til stuer, værelser, Lofter og køkkener. Promal er danskproduceret maling med en god slidstyrke. Loftmaling i en helmat glans 2. og glans 5 og 10 til vægge. Skal det være ekstra stærkt laver Promal en vægmaling i ren akryl.  Promal vægmaling i glas 25 er fødevare godkendt. Vi kan derfor som maler på Bornholm hjælpe dig, hvis du har en fødevare virksomhed der skal males.